Lees voor


Laatste Nieuws

Hier kunt u in n oogopslag zien welke producten er in ontwikkeling zijn en/of net op de markt gebracht zijn.


Eerder verschenen in 2011


 • Altijd al zelf uw felicitatie- kerst- of andere kaarten willen maken? BAB-SP heeft nu een hulpmiddel voor het zelf maken van embossing kaarten (kaarten met relif). Een klem zorgt ervoor dat papier en uw mal stevig vast liggen. Speciale mallen zijn niet meer nodig; u kunt uw mallen in de gewone hobbywinkel halen.
  Meer informatie en prijs volgt nog, dus houdt onze site in de gaten.

 • Het populaire bordspel Kolonisten van Catan is nu ook in Braille uitvoering leverbaar.Om de speltegels goed op hun plaats te houden wordt een opvouwbaar bord meegeleverd. Alle benodigde speelkaarten zijn gebrailleerd en de speelstukken voor op het bord worden met pennetjes op de plaats gehouden.
  Voor meer informatie en prijzen: zie Producten

 • Het gezellige familiespel "ik hou van Holland" onder andere bekend van TV, is nu ook als Braille bordspel te verkrijgen. Nu kunt u zelf vragen beantwoorden met goed of fout, hoger of lager schatten of meezingen met de CD.
  Voor meer informatie en prijzen: zie Producten

 • Senet is een spel dat al bij de farao's in Egypte gespeeld werd. Sinds enige tijd is dit spel opnieuw uitgebracht en inmiddels ook van braille aanpassingen voorzien. Het is een spel voor 2 personen waarbij elk probeert zo snel mogelijk zijn pionnen van het bord te spelen.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BAB-SP.

  Senet

 • Het spel 30 seconds is nu in prijs verlaagd van €100 naar €80!