Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Help !

Ik heb een aantal klusjes….


…. en geen zin om alweer familie of een handige kennis te vragen !Dan bent u bij BAB-SP aan het goede adres want dit is het gebied waar wij onze diensten aanbieden.
In tegenstelling tot andere klusbedrijven maken wij geen onderscheid in klussen. Voor zowel kleine klusjes als grote verbouwingen kunt u bij ons terecht.
Door onze ervaring (zie historie) zijn wij thuis in de belevingswereld van mensen met een visuele beperking en kunnen juist voor deze groep gericht praktisch advies geven. U kunt ons vragen voor werkzaamheden in en om het huis maar ook voor het maken van specifieke aanpassingen of benodigde hulpmiddelen.
Heeft u speciale wensen of ideeën omtrent een gebruiksvoorwerp of een gezelschapsspel en kunt u dit niet in de reguliere (of gespecialiseerde) handel terugvinden, dan kunt u altijd bij ons terecht. Samen met u gaan wij kijken naar de mogelijkheden om tot een passende oplossing te komen.
Hoewel we ons in eerste instantie richten op mensen met een visuele beperking, zijn uiteraard alle andere mensen die klushulp willen, ook van harte welkom.

BAB-SP is een Installatie en klussen bedrijf dat in principe alle voorkomende werkzaamheden in huis voor u kan uitvoeren. In enkele gevallen, zoals metsel en stukadoorswerk en werk aan het dak, doen we dat niet zelf maar besteden dat uit aan anderen. Uiteraard houden we wel een oogje in het zeil en blijft de verantwoording bij BAB-SP liggen.

In alle gevallen gaan we eerst samen met u kijken wat er moet worden gedaan. We denken zoveel mogelijk mee en geven advies over wat wel en niet kan of handig is, welke materialen gebruikt moeten worden enzovoorts.
Daarna wordt een offerte opgesteld met daarin precies omschreven wat er gedaan wordt en hoeveel dat kost. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent.

Huishoudelijk

Hieronder vallen alle werkzaamheden die te maken hebben met het dagelijks huishouden en de inrichting van de woning. Het kan uiteen lopen van een knop op een laatje zetten tot het ophangen van de gordijnen of het plaatsen van een raamhor. Laminaat leggen of behangen en schilderen behoort ook tot de mogelijkheden.
Kleine aanpassingen zoals bijvoorbeeld een verhoogd toilet plaatsen valt ook nog onder huishoudelijke zaken.

Verbouwing / Renovatie

Als de aanpassingen wat groter worden, bijvoorbeeld de verbouwing van een toilet of badkamer dan hebben we het over Verbouwing of Renovatie.
Ook hier is BAB-SP in thuis. Voor het veranderen van een ruimte indeling door bijvoorbeeld het verplaatsen van een muur, het plaatsen van een extra deur enzovoorts, denken we ook weer met u mee en bepalen samen met u wat de beste oplossing is. We hebben direct contact met een bouwkundig inspecteur waar we, indien nodig, extra advies inwinnen zodat veiligheid en resultaat altijd gewaarborgd is.